02.02.2008

Din nou, despre divort si recasatorie...

Fenomenul divortului a patruns în societatea noastra astfel încât rata casatoriilor este aproape identica cu rata divorturilor. Aceasta nu se restrânge doar la mediul necrestin.
Crestinii asalteaza de asemenea cabinetele de psihologie si de consiliere familiala, cautând sa rezolve conflicte aparent ireconciliabile. Pe lânga faptul ca vietile celor afectati se afla în dificultate, modul în care pastorii si teologii au ajuns la concluzii diferite, uneori contradictorii pe tema divortului si recasatoririi are darul de a-l umple pe laic de nedumerire: daca expertii nu au ajuns la un acord comun, ce pot face sau crede oamenii obisnuiti?
Astfel, în aceasta carte sînt prezentate patru argumente standard din perspective diferite, precum si contra-argumente pentru fiecare dintre ele. Întrun astfel de context, cititorul mediu poate evalua validitatea divortului si recasatoririi.
Cititi aici sau descarcati in intregime cartea "Divort si recasatorire - Patru perspective crestine" ( Editor: H. Wayne House Autori:J. Carl Laney, William Heth, Thomas Edgar, Larry Richards , 143 pagini)

Niciun comentariu: