14.01.2008

Din nou, NU avortului !


LASATI COPILASII SA VINA LA MINE...

Matei 19:14 Şi Isus le-a zis: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.”

Ezechiel 23:45 De aceea oamenii fără prihană le vor osândi, cum se osândesc femeile preacurve, cum se osândesc cele ce varsă sânge; căci sunt prea curve, şi au sânge pe mâini.

Psalmul 139 :13-16 Tu mi-ai întocmit rărunchii, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele: Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului. Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

Psalmul 128 :1,2,3,4 Ferice de oricine se teme de Domnul, şi umblă pe căile Lui!
Căci atunci te bucuri de lucrul mâinilor tale, eşti fericit, şi-ţi merge bine. Nevasta ta este ca o viţă roditoare înăuntrul casei tale; copiii tăi stau ca nişte lăstari de măslin împrejurul mesei tale. Aşa este binecuvântat omul care se teme de Domnul.

Dispozitivul intrauterin ("steriletul "IUD") ucide copiii, în timp ce folosiţi IUD, fertilizarea se poate petrece, dar acest dispozitiv nu permite copilului să se "cuibărească" în uter. El moare in primele zile de viaţă. Absenţa sângerării menstruale reprezintă dovada că copilul a supravieţuit şi s-a implantat. Dispozitivul intrauterin îmbolnăveşte femeia, producându-i sângerări, dureri, anemie, supuraţii purulente în uter, în trompele uterine, în abdomen, etc.
La rândul lor, pilulele cauzează multe boli grave, precum cancerul de sân, cancerul uterin, cancerul de piele, infarcturi, flebite, embolii, etc. în timp ce femeia foloseşte orice fel de pilulă "contraceptivă", ovulaţia şi concepţia au loc. Copilul moare de foame, pentru că pilulele deshidratează glandele mucoasei uterine şi scad nivelul de glicogen din endometru. Dacă mama a luat pastila şi ciclul menstrual este totuşi absent, acesta este un indiciu că copilul supravieţuieşte.
Ţineţi minte, avortul nu este permis niciodată. Prin administrare de "depoprovera", de implanturi, prin folosirea diferitelor metode postcoitale, etc., fertilizarea se produce, aceste metode ucigând copiii în mod automat. Viaţa umană începe din momentul conceperii. Aceşti copiii micuţi, abia concepuţi, sunt "cei mai mici" fraţi şi surori ai noştri. Ceea ce facem cu ei este ceea ce facem cu Isus.
Să nu uităm că păcatele de moarte sunt: contracepţia, sterilizarea, avortul, fertilizarea artificială, când concepţia se realizează în afara actului conju­gal (prin inseminare artificială, si fertilizare in vitro). Foarte rar se întâmplă ca copii concepuţi in vitro să supravieţuiască. Ştim că majoritatea dintre ei sunt ucişi sau menţinuţi în viaţă, dar puşi la păstrare în congelatoare. Nu luaţi parte la nici un păcat! Păcatul nu este niciodată o soluţie! Nu permiteţi să vi se facă şi nici nu participaţi în vreun fel la examenul de amniocenteză timpurie sau la alte metode de diagnosticare prenatală, care au drept scop depistarea şi uciderea copiilor bolnavi. Să respectăm sexualitatea umană, la care nu se poate recurge în afara căsătoriei indisolubile, binecuvântate de Dumnezeu. Rugaţi pe Dumnezeu să ne lumineze, ca să vedem ce putem face pentru a proteja valorile morale şi viaţa, atât de periclitate astăzi.

Continuare in pagina anexa

Niciun comentariu: