13.10.2008

Sa ne jucam

Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine. Tefania 3:17

Cred ca cuvintele preferate ale fiecarui copil sint “Vrei sa ne jucam?” Ce copil poate rezista mamei sau tatalui care vrea sa faca o tura cu bicicleta sau sa mearga in parc? Copiii nostri se bucura cind isi lasa lectiile de-oparte si petrec un timp distractiv cu parintii.

Putem noi sa ne lasam pentru un moment responsabilitatile si sa petrecem un timp cu copilul nostru la nivelul lui? Hai sa lasam copiii sa ne impinga in leagan pina ametim sau, intr-o dupa-amiaza ploioasa, sa facem corturi din paturi si cu scaunele din bucatarie. Putem lasa vasele murdare si paturile nefacute si sa facem un puzzle impreuna sau sa ne jucam un joc.

Desi trebuie sa fim plini de respect fata de Domnul nostru, crestinii cu fata grava si sumbra pierd citeodata bucuria de a trai pentru Isus. Sa lasam mesajul dragostei lui Dumnezeu si mintuirea prin Hristos sa ne determine sa ne bucuram din nou si sa-I cintam laude.

Veniti sa cintam cu veselie Domnului, si sa trigam de bucurie catre Stinca mintuirii noastre. Sa mergem inaintea Lui cu laude, sa facem sa rasune cintece in cinstea Lui! Caci Domnul este un Dumnezeu mare, este un Imparat mare mai presus de toti dumnezeii. Psalm 95:1-3

Niciun comentariu: