07.01.2012

Studiu: Cuplurile tinere refuză să se căsătorească din cauza fricii divorţului

Un studiu elaborat la Universitatea Cornell arată că cuplurile tinere nu se căsătoresc din cauza fricii divorţului, raportează Life Site News.

Studiul “Spectrul divorţului: Vizualizări din muncă şi convieţuirea clasei mijlocii” este publicat în revista “Family Relations” (decembrie 2011) şi îl are ca autor pe Sharon Sassler, profesor de analiză a politicilor şi management la Universitatea Cornell, student doctorand în domeniul dezvoltării în sociologie.

“Tinerii americani îşi exprimă intens teama asupra capacităţii lor de a-şi administra cu succes relaţiile intime. Parţial în răspuns, convieţuirea a devenit normativă de câteva decenii încoace”, relatează Dr. Sassler.

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Clara spunea...

Nu cred ca un act poate este esential in viata unui cuplu, deci pentru mine este inutil