29.05.2010

Gândul zilei – Dezbinarea familiei

Trăim în vremuri grele de dezbinare între popoare, între partide, între biserici, între părinti si copii, între soti si sotii. Această celulă mică, dar vitală a societătii – familia – suferă greu din cauza virusului dezbinării.

Divorturile fac ravagii si se înmultesc îngrozitor pe tot globul pământesc. Cu toate că legile caută să împiedice divorturile, ele nu pot fi stăvilite. Tinerii abia s-au căsătorit, stau câteva luni împreună, apoi divortează.

Divortul este boala socială a vremii noastre. Dezbinarea din familii înseamnă dezbinarea natiunii. Se spune că înainte de prăbusirea Romei, a avut loc prăbusirea standartelor de viată – familia s-a dezintegrat, imoralitatea a devenit un mod de viată.

Orice societate are la baza ei anumite legi ca pietre de temelie. Când acestea se surpă, edificiul societătii se prăbuseste. Si noi asistăm cu totii la această surpare!

Pentru vremuri ca acestea de gravă dezbinare a familiilor sub puternica inspiratie a modernismului sticat, singura cale de vindecare este întoarcerea la valorile lăsate de Dumnezeu în Sfintele Scripturi.

Îndemnul pentru ziua de astăzi este următorul: Citeste si înplineste Cuvântul lui Dumnezeu si vei avea parte numai de binecuvântare în casa ta, alături de familia pe care o iubesti. Nu uita să spune celor din casa ta cât de scumpi sunt pentru tine, nu fii egoist spune că-i Iubesti!
Sursa: Tu poti schimba lumea!

Niciun comentariu: