01.12.2009

Scuze că m-am recăsătorit cu tine nebiblic...

De mult timp auzisem de divorţuri în cadrul creştinilor - aşa cum am menţionat în alte postări din acest blog, atunci când fac referire la creştini ca persoane, mă refer în mod absolut strict la cei care au o relaţie personală cu Domnul Isus Hristos, nu doar sunt simpli frecventatori ai vreunei biserici (oricare ar fi numele ei). Divorţul este un cuvânt care pe mine mă deranjează de multă vreme, am şi scris o dizertaţie în acest sens, urmează să o revizuiesc şi să o fac publică la timpul potrivit (se numeşte "Divorţul şi recăsătorirea în lumina Sfintelor Scripturi").
Astăzi, în timp ce citeam din cadrul presei internaţionale creştine, am ajuns cu ochii la tot felul de lucruri care se întâmplă între pocăiţi. Ba citesc despre cazuri de implicare sexuală a persoanelor din poziţii înalte din diferite organizaţii creştine, ba divorţuri, ba alte lucruri imorale care încep să fie strigătoare la cer, dacă nu chiar super şocante.
Continuare: AICI

Un comentariu:

NicuMeister spunea...

Că tot se apropie Moş Nicolae, vă recomand lecturarea articolului”un alfel de Moş Nicolae” scris din perspectivă Biblică. Poate în urma citirii articolului vom şti ce să le spunem copiilor crescuţi în biserică despre Moşii de tot felul.
http://meisternik.wordpress.com/2009/12/05/un-altfel-de-mos-nicolae/