18.03.2008

Familia se roaga impreuna. Exista putere atunci cand ne apropiem de tronul lui Dumnezeu uniti - de Ruthie Jacobsen

Ce se intampla atunci cand o familie se roaga impreuna? Care este atmosfera de "altar familial"?

Imaginati-va o familie mica, ai carei membri s-au adunat inainte de plecarea copiilor la scoala. Ei se roaga impreuna, luand Cuvantul lui Dumnezeu drept siguranta lor si rugandu-L pe Dumnezeu sa fie ca un zid ocrotitor pentru fiecare dintre ei de-a lungul intregii zile. Parintii pot sa stie ca El Isi va tine cuvantul si ca bratele Sale ii vor inconjura pe copiii lor.
Se merita
Intrebati familia Macey ce se intampla atunci cand membrii familiei se roaga si au incredere in Dumnezeu unii pentru altii. Fiul lor, in varsta de numai 17 ani, era tanar, puternic, atletic. In dimineata aceea de septembrie, facuse miscare fizica in aer liber, alergand, si tocmai se intorsese acasa. Martha, sora lui, a auzit cand Fred a intrat in casa, cazand apoi cu un zgomot surd langa usa de la intrare. Ea a gasit corpul lui ghemuit, in stare de inconstienta totala.
Fred a fost dus repede la spital, unde medicii au lucrat cu multa incordare la stabilirea diagnosticului. La 17 ani, Fred avusese un accident vascular cerebral! Si nu numai ca era un atac masiv, dar a fost urmat de alte atacuri, pana cand a trebuit ca Fred sa fie conectat la aparatele de mentinere a vietii.
Artera carotida era obstruata, impiedicand sangele sa ajunga la creier. Fred nu putea sa respire, sa vorbeasca, sa vada sau sa gandeasca. In timp ce medicii lucrau, membrii familiei se rugau si, curand, li s-au alaturat si alte persoane din localitatea Berrien Springs, Michigan, unde locuiesc. Pe masura ce vestea despre aceasta tragedie s-a raspandit, au inceput sa se roage si altii, la distante mai mari.
Dupa doua saptamani, medicii au venit la Dorothy si la Epifanio, parintii lui Fred, si le-au spus cuvintele inevitabile de care se temusera: "Nu exista nici un semn de activitate a creierului. Ne temem ca va trebui sa deconectam aparatele de mentinere a vietii, pentru ca Fred a murit".
Continuare in pagina anexa

Niciun comentariu: